Skip to content

POHJOINEN TEOLLISUUS

Teollisuuden
suurtapahtuma
30.9. – 1.10.2020, Oulu

REKISTERÖIDY NYT!

NÄYTTEILLEASETTAJAT 2020

Pohjoinen Teollisuus 2020 -tapahtuman uusi ajankohta on 30.9. – 1.10.2020, paikkana Ouluhalli

Maamme hallitus ja sosiaali- ja terveysministeriö ohjeistivat 12.3. suomalaisia tapahtumajärjestäjiä siirtämään tai peruuttamaan yli 500 henkilön tapahtumat toukokuun loppuun saakka koronavirustilanteen vuoksi. Asiakkaidemme, kävijöidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, ja noudatamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia.

Pohjoinen Teollisuus 2020 -tapahtuma siirretään syksylle, uusi ajankohta on 30.9. – 1.10.2020, tapahtuma järjestetään Ouluhallissa.

Toivomme tapaavamme teidät Oulussa.

_____________________________________

 

Tervetuloa Pohjoinen Teollisuus 2020 -suurtapahtumaan. Tänä vuonna messujen kantava teema on Pohjoisen menestyksen tekijät. Messujen aikana kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja ja näemme mielenkiintoisia tuoteuutuuksia. Kaksipäiväisen tapahtuman aiheet käsittelevät pohjoisen Suomen teollisuuden tulevaisuutta, kasvua ja elinvoimaa, eri näkökulmista ja pääsemme sukeltamaan syvälle suurhankkeisiin, kestävään kehitykseen, kaivosteollisuuteen sekä kunnossapitoon.

Tapahtuma on suunnattu kaikille pohjoisen Suomen teollisuuden ammattilaisille. Pohjoinen Teollisuus 2020 tarjoaa kävijöille laajan kattauksen teollisuuden palveluita, tuotteita sekä uusinta tietoa. Messujen aikana järjestämme yhteistyössä Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n kanssa Oulun jäähallissa  Pohjoinen Teollisuus -kongressin 30.9. sekä Pohjoinen Teollisuus -digitalisaatioseminaarin 1.10.

POHJOISEN TAPAAMISPAIKKA – MATCHMAKING

Pohjoinen Teollisuus 2020 -messuilla järjestetään keskiviikkona 30.9.2020 B2B Matchmaking – verkostoitumismahdollisuus, joka toteutetaan Brella-verkostoitumistyökalun avulla. Kirjautumalla työkaluun voit selailla muita sovellukseen kirjautuneita tapahtuman osallistujia ja ehdottaa tapaamisia. Verkostoituminen alkaa siis jo ennen tapahtumaa! Kannattaa rekisteröityä heti, jotta tavoitat parhaat kontaktit. Matchmakingin järjestetään yhteistyössä BusinessOulun kanssa. Osallistuminen Matchmakingiin on maksutonta.

POHJOISTA MENESTYSTÄ RAKENTAMASSA -uutiskirje

Liity sähköpostilistallemme, niin kuulet sisäpiiritietoa tapahtumasta, puhujista ja pääset ensimmäisenä tutustumaan puhujiin ja heidän puheenvuorojensa aiheisiin

* pakollinen kenttä

TeollisuustapahtumatMessuohjelma

MESSUOHJELMA

Pohjoinen Teollisuus 2020 –tapahtuman ohjelmassa on luvassa huikea paketti tietoa, taitoa ja tekoja.
Kuva: Heikki Jokinen

TUTUSTU MESSUOHJELMAAN

Uutiset

UUTISET

Pohjoinen Teollisuus 2020 –tapahtuman ohjelmassa on luvassa huikea paketti tietoa, taitoa ja tekoja.
 

UUTISET

Varaa osasto

NÄYTTEILLEASETTAJAT 2020

Katso kaikki vuoden 2020 tapahtuman näytteilleasettajat
Kuva: Heikki Jokinen

NÄYTTEILLEASETTAJAT 2020