Skip to content

Medialle

Pohjoinen Teollisuus 2024
22. – 23.5.2024, Ouluhalli

Medialle

Media-akkreditointi | Median kulkulupa

Akkreditoimme messuillemme toimittajia, kuvaajia ja toimituksen muita työntekijöitä. Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla. Esitä kortti saapuessasi sisäänkäynnissä ja sinut ohjataan Messutoimistoon. Siellä voit akkreditoitua –  saat mediapaketin ja MEDIA-kulkuluvan. Emme lähetä kulkulupia sähköpostilla.

Akkreditoiduilta median edustajilta edellytämme Journalistin ohjeiden noudattamista. Muistathan kuvatessasi kunnioittaa messuvieraidemme yksityisyyttä. Tapahtuman järjestäjällä on oikeus kieltää kuvaaminen joissain ohjelmissa ja tilanteissa, esimerkiksi esiintyjän pyynnöstä.

Jos olet toimialan bloggaaja ja olet kiinnostunut bloggaamaan tapahtumasta, ota yhteyttä:
Tiina Aho, tiina.aho@expomark.fi

Tapahtuman tiedotteet Tapahtuman blogit

 

Näytteilleasettajen tiedotteet | Pohjoinen Teollisuus 2022

KL-Lämpö Oy esittelee vedenkäsittelyn ratkaisuja Pohjoinen Teollisuus -messuilla Oulussa / KL-Lämpö Oy / osasto 354

M-Filter Group – Kumppanisi suodatinratkaisuissa / M-Filter Group / osasto 200

Danfoss Drives / Ratkaisuja pohjoisen teollisuuden tarpeisiin / 355

Harri Koskinen / Harri Koskinen ja Priotec Oy tekevät yhdessä tuotteita / 318

Cumucore / Cumucore toimittaa suljetun 5G SA verkon Bosch Engineeringille Saksaan / 704

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto / Alueellinen huoltovarmuus – varautuminen ja vihreän siirtymän lupaprosessit Pohjois-Suomen aluehallintoviraston messuteemat Ouluhallissa / 705

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto / Alueellinen huoltovarmuus ja siihen liittyvä varautuminen / 705

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto / Vihreä siirtymä – ympäristö- ja vesitalouslupa nopeasti / 705

Kutsu medialle:

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma näyttää pohjoisen voiman nyt ja huomenna 

Hyvä median edustaja, Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään 18.–19.5.2022 Oulun Ouluhallissa – tervetuloa mukaan! Tapahtuman teemana on tänä vuonna Pohjoisen menestyksen tekijät – paraatipaikalle nostetaan Pohjois-Suomen vahva osaaminen, joka vaikuttaa koko Suomessa. Näytteilleasettajien paikat on loppuunmyyty, ja paikalle saapuu yli 330 näytteilleasettajaa. Lisäksi ohjelmassa on ajankohtaisia puheenvuoroja ja tiukkaa keskustelua.

Ammattilaisille maksuttomaan Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtumaan odotetaan runsaasti vieraita ympäri Suomea. Valtaosa vieraista on ammattilaisia, joiden työtä tai yrityksen toimintaa teollisuuden kehitys koskettaa. Suurtapahtuma tuo valtavan määrän vierailijoita Ouluun, vilkastuttaa kaupunkikuvaa, täyttää majoituspaikkoja ja nostaa keskusteluihin koko pohjoisen Suomen teollisuuden osaamisen.

Suurtapahtuma on kattava läpileikkaus siitä, miltä Pohjois-Suomen teollisuudenala näyttää tänään ja huomenna. Lisäksi tarkastellaan Pohjois-Suomen teollisuuden merkitystä koko Suomen ja jopa koko maailman mittakaavassa. Pohjois-Suomen teollisuus työllistää jo nyt merkittävän määrän ihmisiä, ja Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtumassa saadaan tuntumaa siihen, millainen teollisuudenalan osaajien tilanne ja työllistävä vaikutus tulee tulevaisuudessa olemaan.

Ohjelmaa tähdittävät alan huippunimet

Messuilla on paikalla yli 330 näytteilleasettajaa. Mukana on paljon suuria suomalaisia yrityksiä, muun muassa Konecranes, Sulzer, Siemens, ABB, Metso Outotec ja Etran yhteisosasto. Näytteilleasettajien osastoilla voi tutustua tuotteisiin ja palveluihin, nähdä viimeisimpiä uutuuksia sekä keskustella yritysten edustajien kanssa ja verkostoitua.

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtumassa kuullaan runsaasti ajankohtaisia puheenvuoroja alan huippunimiltä. Tulevaisuuden energiaratkaisujen arvioinnin aika on nyt, joten Energiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jukka Leskelä saapuu puhumaan aiheesta Teollisuus vähentää päästöjä – riittääkö sähkö? Uusien hankkeiden tilanteesta kuullaan yhteenveto, kun Oulun kauppakamarin varatoimitusjohtaja Esa Pellikainen vetää Pohjoisen Suomen Suurhankeinfon. Ensimmäistä kertaa esillä on myös vety-aiheinen puheenvuoro, kun lavalle nousee Hycamite TCD Technologies Oy:n perustaja Matti Malkamäki. Kaivosteollisuus ry:n toiminnanjohtaja Pekka Suomela kertoo Suomen kaivosprojektien tilanteesta. SSAB Euroopan kunnossapitojohtaja Pekka Paganus valottaa kestävän tuotanto-omaisuuden hallinnan haastavaa kokonaisuutta SSAB:n toiminnan näkökulmasta. Tiukassa paneelikeskustelussa käsitellään ympäri Suomen puhuttavaa aihetta Miten turvaamme osaajien saatavuuden pohjoisessa? Kaikki puheenvuorot ja keskustelut ovat suomeksi.

Messuille akkreditoituminen

Akkreditoimme messuille mielellämme toimittajia, kuvaajia ja toimituksen muita työntekijöitä, joilla on voimassa oleva Journalistiliiton jäsenkortti tai vastaava todistus siitä, että on median edustaja ja työtehtävissä messuilla. Akkreditoidu ennakkoon täältä. Voit myös akkreditoitua messutoimistossa paikan päällä.

Tapahtuman puheenvuorojen jälkeen on varattu pieni aika keskustelulle, jolloin puhujilta voi kysyä tarkentavia kysymyksiä. Puhujat ovat myös tavattavissa Ouluhallissa puheenvuorojensa jälkeen, jolloin heidän kanssaan voi keskustella aiheista lisää.

Koko ohjelmakokonaisuuteen voi tutustua osoitteessa www.pohjoinenteollisuus.fi.

 

Expomark järjestää teollisuuden ja terveyden alan messutapahtumia tuoden yhteen alojensa osaajat, tiedon ja ratkaisut. Missionamme on edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla merkityksellisiä kohtaamisia. Olemme Suomen Messujen tytäryhtiö ja seitsemän hengen tiimimme toimipaikkana on Jyväskylä. Tapahtumiamme ovat Pohjoinen Teollisuus, Energiamessut, Proforest, Apuvälinemessut, Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus. Lue lisää: www.expomark.fi

Lisätietoja: 

Tiina Aho
ohjelma -ja markkinointipäällikkö, teollisuustapahtumat
Expomark
040 588 2974
tiina.aho@expomark.fi