Skip to content

B2B matchmaking
18.5.2022

Osana teollisuuden
suurtapahtumaa

REKISTERÖIDY MESSUILLE!

Löydä uusia kontakteja Pohjoinen Teollisuus 2022 -tapahtumassa

 

Pohjoinen Teollisuus 2022 -messuilla järjestetään keskiviikkona 18.5. B2B matchmaking -verkostoitumismahdollisuus, joka toteutetaan Brella -verkostoitumistyökalun avulla.

Kirjautumalla työkaluun voit selailla muita sovellukseen kirjautuneita tapahtuman osallistujia ja ehdottaa tapaamisia. Verkostoituminen alkaa siis jo ennen tapahtumaa!

Matchmakingin järjestetään yhteistyössä BusinessOulun kanssa. Osallistuminen matchmakingiin ja Brellan käyttö ovat maksuttomia. Ohje Brellan käyttöön:

1. Mene pöytäkoneella osoitteeseen  www.brella.io

2. Valitse Sign in

3. Valitse Join event or community

4. Syötä kenttään tapahtuman tunnus: pote22

5. Luo itsellesi kuvallinen profiili ja valitse kiinnostuksen kohteesi ja ajankohdat, milloin olet tavattavissa 18.5.2022 klo 10-15 välisenä aikana.

6. Kun profiilisi on valmis, Brellan tekoäly yhdistää sinut sinulle sopiviin henkilöihin.

7. Näet ihmisten profiilien lisäksi ajat, jolloin he ovat tavattavissa. Ehdota tapaamisia. Kun tapaamispyyntösi on vahvistettu, Brella varaa sovelluksen kalenterista teille ajan ja B2B Matchmaking -alueelta pöydän, jossa tapaatte.

8. Kun profiilisi on valmis, lataa Brella mobiililaitteeseesi Apple / Google Play -kaupasta. Näin tapaamiset kulkevat mukanasi myös messuilla!

Brella -sovellus on englanninkielinen, mutta voit tehdä profiilin suomeksi. Lisäohjeita Brellan käyttöön löydät täältä: https://help.brella.io/en

B2B Matchmaking -alueen löydät Ouluhallista ravintola Nallikarin vierestä. BusinessOulun edustaja neuvoo sinua tarvittaessa paikan päällä.”