Skip to content

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Pohjoinen Teollisuus -tapahtumaan 2024!

Tapahtuman aukioloajat:

Ke 22.5. klo 9-17
To 23.5. klo 9-16

Rekisteröidy eShopiin Kirjaudu eShopiin Näytteilleasettajan opas

SISÄLLYSLUETTELO

Tammi-helmikuussa

Rekisteröidy eShopiin

Näytteilleasettajiemme uusi verkkopalvelu eShop on nyt auki! eShopin kautta voit hoitaa tilaukset ja kaikki muutkin messuosallistumiseen liittyvät tehtävät helposti ja nopeasti.

Rekisteröitymispolku:

1. Mene osoitteeseen https://eshop.expomark.fi/registration
2. Täytä pyydetyt tiedot lomakkeelle. Käytä organisaatiosi sähköpostiosoitetta.
3. Rekisteröitymisen jälkeen sähköpostiisi tulee viesti. Vahvista käyttäjätili klikkaamalla viestissä olevaa vahvistuslinkkiä. Tilisi aktivoituu.
4. Kun olet vahvistanut käyttäjätilin, voit kirjautua sisään etusivulta https://eshop.expomark.fi/

Kirjauduttuasi palveluun näet etusivulla tuleviin tapahtumiin osallistumiset. Valitse osallistuminen ja pääset hoitamaan messuvalmisteluja.

HUOM! Aluksi vain yrityksenne ilmoittamalla yhteyshenkilöllä on pääsy eShopiin. Työtilassa voi kuitenkin jakaa käyttöoikeuksia kollegoille tai rakentajalle. Tämä tapahtuu kohdassa Lisää käyttäjiä. Kun henkilö on lisätty, hän saa järjestelmästä sähköpostin, jossa on ohjeet rekisteröitymiseen.

Päivitä yritysprofiilisi

Päivitä yritysprofiilisi eShopin kautta kohdasta Markkinoi osallistumistasi ja varmista näkyvyys tapahtuman verkkosivuilla.

Katso ohje yritysprofiilin täyttämiseen >
(eMessukeskus toimii samalla alustalla kuin eShop, joten ohjeet toimivat täysin myös eShopin käyttäjille.)

Vuoden 2024 näytteilleasettajat julkaistaan pian!

Ilmoita osasto-ohjelmasta

Onko osastollanne ohjelmaa messujen aikana? Ilmoita ohjelmasta eShopissa kohdassa Ohjelma niin se julkaistaan tapahtuman nettisivuilla ja saat ilmaista näkyvyyttä ohjelmallenne.

Varaa majoitus kiintiöstämme

Olemme varanneet huonekiintiöitä useasta Oulun hotellista. Katso koko lista tästä ja varaa huoneet varaustunnusta hyödyntäen.

Infotilaisuus 12.3. klo 13-15

Pidämme näytteilleasettajille infotilaisuuden verkkotapahtumana tiistaina 12.3. klo 13-15. Käymme läpi verkkopalvelua ja markkinointia, mitä työkaluja ja apuja tarjoamme käyttöönne. Asian läpikäymiseen menee noin tunti, joten kysymyksillenne on varattu runsaasti aikaa.

Maalis-huhtikuussa

Kutsu asiakkaasi messuille

Tapahtumassa on käytettävissänne eKutsu.

eKutsu mahdollistaa kutsun lähettämisen yhdellä kertaa vaikka sadoille asiakkaille – helposti, ekologisesti ja veloituksetta. Sähköiseen kutsuun voi liittää oman tervehdyksen sekä yrityksen kuvia.  Löydät eKutsu-työkalun ja ohjeet eShop verkkopalvelusta kohdasta Kutsu asiakkaasi. 

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet, kalusteet, tuotteet ja palvelut

Hinnoittelumme perustuu hintajaksoihin. Mitä aikaisemmin teet tilauksia, sitä edullisemmin saat osastollasi tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ja varmistat tuotteiden saatavuuden. Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet eShopista kohdasta Tilaa tuotteita ja palveluita. Kun teet tilaukset viimeistään 12.4.2024, saat tuotteet edullisemmin. Säästä ja tilaa ennakkoon!

  • 13.4.2024 hinnat nousevat 20 %
  • 3.5.2024 hinnat nousevat 50 %
  • 16.5.2024 hinnat nousevat 100 %

Tilaa valmis pakettiosasto tai design-osaston suunnittelu ja toteutus

Voit tilata kauttamme valmiin pakettiosaston tai halutessasi pyytää design-osaston suunnittelua palvelukumppanimme Expotecin kautta. Pakettiosasto sisältää messustartin (sis. sähkön perusliittymän 16A 230V (3,6 kW), sähkönkulutuksen ja rekisteröintimaksun), seinät, otsalaudan, maton, valaisimet, päivittäisen siivouksen sekä rakennuksen ja purun.

Kysy lisää design-osastoista: atte.rainevuo@expotec.fi

Jos olet tilannut pakettiosaston meidän tai Expotec Oy:n kautta, osasto on valmiina sisustettavaksi tiistaina 21.5. klo 10 alkaen. 

Toimita otsalautateksti tai logo

Jos olet ostanut osastoratkaisun otsalaudalla, muistathan toimittaa otsalautatekstin tai logon osoitteeseen aineisto@expotec.fi 30 päivää ennen tapahtuman alkua. Tämän jälkeen tulleista muutoksista veloitamme normaalin hinnaston mukaisesti.

Katso aineisto-ohje >>

Tilaa osastotarjoilut ja lounaslipukkeet – TULOSSA

Tilaa osastollesi tarjoilut ja henkilökunnallesi lounaslipukkeet etukäteen. Ravintolapalveluiden tilauslomakkeet julkaistaan eShopiin mahdollisimman pian – ilmoitamme kun ne ovat saatavilla!

Ilmoita alanäytteilleasettajat

Ilmoita osastollenne tulevat alanäytteilleasettajat eShopin kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat mahdollisimman ajoissa, ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa. Alanäytteilleasettajat saavat oman yrityskohtaisen tilin ja omat tunnukset eShopiin.

Alanäytteilleasettajista veloitetaan rekisteröintimaksu tapahtumakohtaisten osallistumisehtojen mukaan. Pohjoinen Teollisuus 2024 alanäytteilleasettajien rekisteröintimaksu on 400 € + alv. / yritys.

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eShopin kautta kohdassa Lähetä kulkulupia. 

Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai tulostuksen voi tehdä myös sisäänkäynneillä tai Messutoimistossa. Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia.

Näytteilleasettajan kulkulupa on osastosi messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana. Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina. Kulkuluvat ovat maksuttomia.

Sisäänkäynneiltä ja Messutoimistosta saa rintakorttitaskuja kulkulupia varten.

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Lähetä lehdistötiedotteet: asiakaspalvelu@expomark.fi

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta. Tiina Aho, puh. 040 588 2974, tiina.aho@expomark.fi

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

Aineistopankkiin >>

Huolehdi oman osastosi turvallisuudesta

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille.

Jokainen näytteilleasettaja on itse velvollinen huolehtimaan omien tavaroidensa vakuuttamisesta. Lukollisia kaappeja, vitriinejä ja ovia voit tarkastella eShopista.

Toukokuussa

Pysäköinti ja bussikuljetukset

Ouluhallilla on hyvin rajallinen määrä parkkipaikkoja, joten suosittelemme saapumaan joko maksuttomalla näytteilleasettajien bussikuljetuksella, messubussilla tai julkista liikennettä hyödyntäen.

Näytteilleasettajien ilmainen bussikuljetus

Aikataulut ja reitit 22. ja 23.5.:

Reitti 1                                          Reitti 2

08.05 Hotelli Radisson Blu       08.00 Hotelli Scandic City
08.10 Hotelli Lapland Oulu      08.10 Hotelli Arina
08.15 Hotelli Lasaretti               08.15 Hotelli Scandic Station
-) 08.30 Ouluhalli                        -) 08.30 Ouluhalli

Paluu hotelleille vain ke 22.5. klo 17.15.

Messubussi

Ilmainen messubussi kulkee etäparkista (Kivisydän) rautatieaseman kautta tapahtumapaikalle puolen tunnin välein, tasalta ja puolelta.
Katso aikataulut tästä >>

Etäparkki

Kivisydän | Osoite: Hallituskatu 1 TAI 20

Seuraa parkkihallissa kylttejä, jossa lukee ”KARHI”, pysäköi auto lähelle KARHI -nimistä hissiä ja nouse hissillä ylös. Messubussi lähtee hissin edestä puolen tunnin välein.

Messutoimisto

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta. Messutoimisto sijaistee näytteilleasettajien sisäänkäynnin yhteydessä.

Aukioloajat:

ma 20.5. 8-16
ti 21.5. 8-18
ke 22.5. 8-17
to 23.5. 8-17
pe 24.5. 8-14 (puhelinpäivystys 040 141 8466)


Tapahtuman palvelukumppanit

Rakenteet, kalusteet ja messuosastot – Expotec Oy
Lisämyynti pakettiosastoon: Atte Rainevuo puh. 044 056 5222, atte.rainevuo@expotec.fi
Pakettiosaston rakenteelliset kysymykset: Kimmo Kuula puh. 0500 950 730, kimmo.kuula@expotec.fi

AV-tekniikka, kattoripustukset – Creative Technology Finland Oy
Kaisa Niutanen, p. 044 782 2294, kaisa.niutanen@ct-group.com

Ravintolapalvelut: Osastotarjoilut, ruoka- ja juomalipukkeet – Nallikari Oy
info@nallikarioy.fi, p. 040 068 7366

Nettiliittymät – Acio Oy
Otso Väisänen, p. 050 911 1973, otso.vaisanen@acio.fi


 

Siivous ja jätehuolto – L&T Oy
Netta Heikkinen, netta.heikkinen@lassila-tikanoja.fi

Sähkö – Messusähkö Oy
Jussi Tamminen, p. 044 366 6080, messusahko@messusahko.fi

Logistiikkapalvelut – Suomen Event Logistics
David Palomo, p. 050 430 7082, david@suomeneventlogistics.com

Vihersomisteet – Vihersisustus Bueno Oy
Johanna Helin, p. 050 911 3417, johanna.helin@bueno.fi

Tiedonkeruu, kyselylomakkeet – ContactMate Events
p. 0207 856 700, myynti@contactmate.fi

LVI-palvelut – Are Oy
Jani Oksala, p. 050 5905 248, jani.oksala@are.fi
HUOM! Kaikki LVI-tilaukset suoraan ylläolevien yhteystietojen kautta. Tuotteet eivät ole myynnissä eShopissa.