Skip to content

Ajankohtaista

Teollisuuden suurtapahtuma
18.-19.5.2022, Oulu

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma siirtyy toukokuulle 2022

Tiedote 3.3.2021

Kesäkuun 2021 alkuun suunniteltu Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma siirtyy toukokuulle 2022. Tarkat päivämäärät ovat 18.-19.5.2022 ja tapahtumapaikkana säilyy Ouluhalli Oulussa.

Siirtopäätös johtuu pandemiatilanteen aiheuttamasta epävarmuudesta. Päätös tapahtuman siirtämisestä vuodella eteenpäin tehtiin näytteilleasettajille, yhteistyökumppaneille ja messukävijöille toteutetun kyselyn tulosten pohjalta. Vaikka uutiset koronarokotuksista ovat toiveikkaita, vaikuttaa pandemia edelleen näytteilleasettajien ja kävijöiden mahdollisuuksiin valmistautua ja osallistua alkukesälle suunniteltuun tapahtumaan. Haluamme kutsua teollisuuden toimijat koolle, kun tapahtumaan on jälleen turvallista osallistua, kiteyttää Expomark Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Näytteilleasettajien osallistuminen siirtyy automaattisesti vuodelle 2022.

Pohjoinen Teollisuus on nimensä mukaisesti teollisuuden suurtapahtuma, johon osallistui vuonna 2018 yli 4000 kävijää ja noin 350 näytteilleasettajaa. Tapahtuman toteutuksesta vastaa ammattitapahtumiin erikoistunut Suomen Messut Osuuskuntaan kuuluva Expomark Oy.

Pohjoinen Teollisuus suurtapahtuma Oulussa 18.-19.5.2022. www.pohjoinenteollisuus.fi.

Lisätietoja: Expomark Oy, toimitusjohtaja Tomi Niemi, 040 765 6248, tomi.niemi@expomark.fi,

myyntipäällikkö Nina Nurminen, 040 701 4183, nina.nurminen@expomark.fi,

ohjelma- ja markkinointipäällikkö Tiina Aho, 040 588 2974, tiina.aho@expomark.fi

 

____________________________

Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma siirtyy kesäkuulle 2021

Tiedote 25.8.2020

Syys-lokakuun vaihteeseen suunniteltu Pohjoinen Teollisuus siirtyy järjestettäväksi ensi vuonna. Tapahtuman uusi ajankohta Ouluhallissa on 2.-3.6.2021. Tapahtuman järjestää Expomark Oy.

Kulunut vuosi on mullistanut monien tapahtumajärjestäjien suunnitelmia. Pohjoisen Teollisuuden siirtopäätös syntyi hyvässä yhteistyössä tapahtuman näytteilleasettajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

”Pohjoinen Teollisuus -tapahtumalla on oma ainutlaatuinen paikkansa Suomen teollisuustapahtumien joukossa. Haluamme toteuttaa tapahtuman sen ansaitseman arvon mukaisesti ja kutsua pohjoisen teollisuuden toimijat koolle, kun kaikilla on jälleen mahdollisuus osallistua. Tapahtumiemme perusta on tuoda yhteen alojen tärkeimmät yritykset, osaajat ja toimijat”, sanoo Expomark Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Näytteilleasettajien osallistuminen siirtyy automaattisesti uuteen ajankohtaan.

Pohjoinen Teollisuus on teollisuuden ammattilaisten kaksipäiväinen tapahtuma, joka esittelee laajasti teollisuuden palveluita, tuotteita ja uusinta tietoa. Edellisellä kerralla, vuonna 2018 Ouluhallissa tapahtumaan osallistui satoja näytteilleasettajia ja yli 4000 messuvierasta.

Pohjoinen Teollisuus seuraavan kerran Ouluhallissa 2.-3.6.2021, www.pohjoinenteollisuus.fi

Lisätietoja: Expomark Oy, Tomi Niemi, 040 765 6248, tomi.niemi@expomark.fi

_____________________________

Pohjoinen Teollisuus 2020 -tapahtuman uusi ajankohta on 30.9. – 1.10.2020, paikkana Ouluhalli

Maamme hallitus ja sosiaali- ja terveysministeriö ohjeistivat 12.3. suomalaisia tapahtumajärjestäjiä siirtämään tai peruuttamaan yli 500 henkilön tapahtumat toukokuun loppuun saakka koronavirustilanteen vuoksi. Asiakkaidemme, kävijöidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, ja noudatamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia.

Pohjoinen Teollisuus 2020 -tapahtuma siirretään syksylle, uusi ajankohta on 30.9. – 1.10.2020, tapahtuma järjestetään Ouluhallissa.

Toivomme tapaavamme teidät Oulussa.

_____________________________

Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma siirretään koronavirustilanteen vuoksi

Julkaistu 12.3.

Koronavirustilanteen muututtua, sosiaali- ja terveysministeriö on 12.3. ohjeistanut suomalaisia tapahtumajärjestäjiä siirtämään tai peruuttamaan yli 500 henkilön tilaisuudet ja tapahtumat Suomessa.

Viranomaisohjeistusta noudattaen Expomark Oy on päättänyt siirtää Pohjoinen Teollisuus -tapahtuman myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

  • Noudatamme tarkasti viranomaisten ohjeita, asiakkaidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme pahoillamme tilanteesta ja kiitämme kaikkia yhteistyötahoja, jotka ovat olleet mukana tekemässä työtä Pohjoinen Teollisuus -messujen eteen, sanoo Expomark Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Tiedotamme uudesta ajankohdasta heti kun mahdollista. Pyrimme löytämään Pohjoinen Teollisuus -tapahtumalle mahdollisimman hyvin alaa palvelevan ajankohdan.

Expomark on yhteydessä asiakkaisiin muutoksista.

Expomark Oy

asiakaspalvelu@expomark.fi

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ajankohtaistiedotteet koronavirustilanteesta:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

___________________________________

 

Seuraamme koronavirustilanteessa viranomaisten ohjeita

Julkaistu 10.3.2020

Pohjoinen Teollisuus järjestetään suunnitelmien mukaan.

Suomalaisviranomaisten tämänhetkinen näkemys on, että tilanne Suomessa on vakaa ja koronavirustartunnan riski pieni. Sosiaali- ja terveysministeriön arvion mukaan yleisötilaisuuksien rajoittamiseen ei ole tarvetta.

Noudatamme tapahtumassa tarkasti viranomaisten ohjeita ja määräyksiä hygieniasta. Lisäksi panostamme mm. siivoukseen ja käsidesipisteisiin koko messualueella.

Toivomme, että tapahtumassa noudatetaan myös alla olevia neuvoja:

  • jätä kättelyt, halaukset ja poskisuudelmat pois tervehdyksistä
  • huolehdi käsihygieniasta, hyödynnä käsienpesupaikkoja ja tarjolla olevia käsidesejä
  • käytä kertakäyttöisiä nenäliinoja ja yski tarvittaessa nenäliinaan tai kyynärtaipeeseen

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ajankohtaistiedotteet koronavirustilanteesta:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Expomark Oy
asiakaspalvelu@expomark.fi